Hon gillar att hänga med honom trots han inte mycket av världen har sett

Har fina raster med gänget ute på fotbollsplanen i solskenet och vi bara mår mest. Idag var jag med några därifrån och fikade på 44an och på kvällen har jag ätit middag hos några konstnärer!

Fyra nya saker


I went out in the rain, just to see your face

Är mycket i skolan och hänger bakom Konsum nuförtiden. Klänningen är ny och favvo.

Popaganda

Popaganda var bäst någonsin, fick en på andra tankar och sommaren fick vara lite längre. Såg Samling, Cults, Henrik Berggren, Is Tropical, Adventure of, Arcade Fire, Midlake, Säkert och Lykke Li (som var bäst). Just nu gör jag inte så mycket och nere i källaren ligger Frida, Magnus och Fia och sover men jag orkar typ inte väcka dom hehe. Hejsvejs!

Förlåt,

för att allt här är så dåligt just nu. Jag orkar inte vara bra här när jag knappt orkar vara bra annars.

Har klickat hem en popagandabiljett, snart kommer en sommarresumé



Det är måndag men det gör inget för om några dagar är det fredag


Idag var min första riktiga skoldag, efter var Alice här och vi mest bara myste. Sen på kvällen var jag och såg Jonas Gardell. Har redan sett föreställning men vafan man får ju aldrig nog av han. Ska dit med Elias imorgon igen hihi. Just nu sitter jag mest och lyssnar på Midlake och peppar Popaganda som går av stapeln på fredag. Kommer bli bäst någonsin! Massa roligt folk ska ju dit!

Ösregn, för höga klackar och femhundra dagar av sommar

När jag, Fia och Viktor vaknat vid halv ett åkte jag in till Gry och vi gick på Planket.
Sen tog vi en buss bort till Tanto och satte oss.
Det regnade och vi lyssnade på band och Frida och Magnus anslöt sig.
När det börjat bildas stora pölar på sopsäckarna vi satt på beslöt vi oss för att åka hem till gry. Vi hade picknick på perrongen i väntan på pendeltåget. Inte varje dag man har picknick på en perrong.
Magnus
Sen hängde vi i Grys rum, åt kakor och pratade.
Sen lagade vi pasta med tomatsås och keso och vid elva gick vi ner och kramade Frida hejdå och sen såg vi på en massa filmer och somnade vid tre.
Cults – Abducted
JJ – Things Will Never Be The Same Again

Fredag

Ursäkta för halvtaskig bloggning men jag försöker få ut så mycket jag kan av den sista helgen på lovet (som egentligen är slut). I fredags hade jag utvecklingssamtal. Efter det och efter att ha gått ner och pratat alldeles för länge med min gamla lärare åkte jag in och träffade Gry.
Vi hamnade på ett fik i Sickla undan regnet.
När det blev uppehåll åkte vi in till staden, kollade i affärer och sa hejdå.
Och jag åkte till Sockenplan och träffade det här gänget och gick på Thai-restaurang.
Och efter det åkte jag, Viktor och Fia hem till mig och åt kladdkaka och såg på Amarican Beauty i vår källare.

Pluggdag

Idag har fina Alice vart här och vi har pluggat om Elvis, femtiotal och Rock 'n' Roll inför ett prov vi har nästa fredag och ojojoj vad konstigt det är att vara på banan igen! Känns som det är massa nya här, kan ni ine berätta lite om er så får man se något annat än bara siffror i en statistik?

Ett fynd

Fyndade två skolböcker och en skolaffishbild under veckorna på Västkusten på ett antikvariat. Snart sitter de på min vägg i varsin ram.

Första dagen i skolan


Idag var första dagen i nian. Hade inte träffat hälften på en hel evighet så det var fint att träffas igen! Vi fick alla papper, åt glass och kramades jättemycket.

Jobb, jobb och mera jobb

De två senaste dagarna har till nittio procent bestått av jobb. Eller jobb och jobb, känns fel att kalla det man älskar jobb. Igår plåtade vi några killar som öppnat en juicebar vid Odenplan och jag var i studion från tidiga morgon till sen kväll. Killarna hade med sig ungäfer 50 kilo äpplen så det tog flera timmar att städa studion. Vid åtta åkte jag hem till Fia där jag tillbringade natten tillsammans med Alice, Viktor, Fia och Rebecka. Vi köpte pizza, gick på nattpromenad och blåste såpbubblor och såg på Kenny Starfighter och sen somnade vi till Törnrosa. Innan alla de andra vaknat gick jag upp för jag skulle vara tidigt på jobbet. Vi skulle plåta kylskåp åt ett företag ute i Solna. När allt var riggat åkte jag och Hasse och åt lunch på Rosendahl och hämtade alla grejerna från utställningen som varit där i växthusen i sommar. Hoppas någon av er har sett våra insektsaffisher! Efter det åkte vi tillbaka till studion och jag satt några timmar och redigerade bilder på folk från Way Out West. När klockan slog fyra åkte jag hem. Imorgon börjar jag nian! Pirrigt som tusan!

P(epp)opaganda

Klicka här, få en spellista och peppa med mig

Östersund

De senaste dagarna har jag varit hos mina kusiner i Jämtland och ätit en massa älgkött och myst med deras höns. Min favorit är den jag håller i på två bilder. Hon heter Äggulan.

Mer från Tall ship Race

Jag tänkte att mina bilder inte riktigt räckte för att visa hur fint jag hade det på Västkusten så här kommer lite fler som min vän Clara tog.
Här har vi Atene. Där fick vi massa nya fina vänner.
Jag
Emser i mina och Fias kläder, haha
Jag och söta Clara
Fia, jag och Elli
Elli
Tror det är mina exemplariska åttor som är fotograferade! Dold talang typ!
Jag och Fia
Jag och Emser när jag klättrade 13 meter upp i riggen första gången.
Jag med fin bränna
Och tillslut söta Clara <3

Brb, Östersund

make a gif

Nu säger jag hejdå några dagar igen! Ska ta tillvara de sista dagarna på mitt sommarlov med att åka till mina kusiner i Östersund! Mysigt ska det bli! Idag har det åskat och spöregnat hela dagen så jag har suttit hemma hos Viktor tillsammans med Alice och Hans och spelat Monopol. Jag kom sist. Förresten blev det rekord på läsarantalet igår, 393 var ni och nästan lika många idag!

Hejsvejs!

Hej, alla nya fina som hittat mig via Niotillfem! Kul att ses och hoppar ni stannar kvar här!

Ett återseende

Såhär såg jag ut idag! Solblekta hår i mittbena och och grå klänning
Och jag var extra glad...
...Eftersom på kvällen mötte jag upp Magnus som jag inte sett på ungäfer en evighet eftersom vi vart upptagna med segling respektive festivaler på varsitt håll
Vi slog oss ner på String och skvallrade över lite kaffe
Magnus var fin i randig skjorta
Sen gick vi runt i fina affärer
Och vid åtta sa vi hejdå, och det var allt för idag.

Tall Ship Race

Hej, nu är jag tillbaka igen! Förförra lördagen mönstrade jag och Sofia på T/S Kvartsita i Fiskebäckkil och onsdag kväll lade vi till i Halmstad och anslöt oss till Tall Ship Race som är världens störta seglingstävling. Där hade jag några av de bästa nätterna i hela mitt liv. Gick runt och sjöng Håkan med pojkar i sjömanskostym, träffade brittiska killar som såg ut som Ron Weasley, blev livrädd för alla ryssar, somnade mitt på däck på min bästis mage, hånglade och vi gick inte och la oss innan klockan tre en enda natt.

RSS 2.0