Hejdå

Har bestämt mig för att sluta blogga ett tag nu. Känns som jag behöver en paus och har inget att berätta riktigt just nu eller något att skriva om. Kommer säkert börja igen och vi får se om det är här eller någon annanstans eller vad som händer men då lär ni få reda på det!!!
Börja häng på twitter eller tumblr så ni inte tror att jag "dör" eller något.
Det var kul så länge det varade och jag tackar för allt fint ni nånsin skrivit.

It was just a piece of tragic magic

De senaste tre dygnen har jag hunnit:
- Gå på gymnasiemässan.
- Luncha på Max.
- Vara på Alice rum och kolla på Top Model.
- Åka tunnelbana och springa allt vad man kan till nästa vagn pga läskiga fyllisar.
- Se Kronjuvelerna för andra gången.
- Gå på loppis.
- Åka till Bromma och se en våldsam film hos Frida.
- Ha TV-serie kväll med pappa och se ett klipp där Daniel Radcliffe går runt utklädd till scout och ska ragga på tjejer.
- Städa mitt rum.
- Läsa klart min svenska-bok.
- Promenera på Östermalm.
Annat stort som händer är att Anna-Klara och Aima flyttar in i källarlägenheten imorgon. Blir bäst tror jag!

Kronjuvelerna

Älskade varenda minut av Kronjuvelerna borsett från att jag inte är överförtjust i Alicia Wikander. Har även återfunnit förälskelsen i Bill Skarsgård.

Lediga Måndan

I måndags var vi lediga och använde morgonen till att titta på 500 days of Summer. Efter et åkte vi till Östra Real där vi mötte upp Viktor och åkte till Östra Real och kollade på skolan eftersom vi kommer vara i Falun när det är öppet hus där. Dock var det inte alls för mig! Efteråt åt vi pommes frites och sen åkte vi hem igen.

Jonas Gardell, friscobröd och tjejsnack

I söndags var Alice och Elias här och vi gjorde hamburgare och myste i vår källare och såg på en Jonas Gardell film och pratade om killar hjärtat mest vill gråta över.

Now you mine, you mine again, swear you never leave me

I helgen har jag varit i Göteborg. Börjar kännas lite standard, hehe. Var på öppet hus och verkligen älskade allt med Öckerö. Miljön, människorna, skolan, stämningen och lokalerna så japp, jag har valt gymnasium nu! Det enda problemet är att om jag ska söka måste jag och mamma skriva om oss eftersom jag inte kan komma in på frisök så det är lite meckigt men det reder sig. Gymnasiet börjar kännas allt mer verkligt nu. På något sätt har det känns som att jag ska gå på KS hela mitt liv typ... haha. Var på öppet hus på Östra Real igår (måste ju hitta lite andrahandsval) men det kändes mest skjorta, kavaj och röda byxor heh. Dessutom ska vi till gymnasiemässan på fredag. Är förresten mycket mer aktiv på min Twitter än här. FÖLJ!

D-d-dance, till you get it right!

Hejhej! Tidigt imorgon sitter jag i bilen påväg till Göteborg (igen). Ska på öppet hus på Öckerö och träffa en kompis och så. Idag har jag varit i skolan, druckit svart på String med bästa Frida, varit på vernissage och packat. Har förresten skaffat Instagram också. Heter Jimmyhadapolaroid. Puss!

Utbildningshelg

Lite såhär såg min helg i Göteborg och Fiskebäckkil ut. Vi hängde mestadels i Kvartsitas klubbhus och fick lära oss allt om båtsäkerhet men också på världens mysigaste vandrarhem. Åker till Göteborg igen på fredag och längtar så jag vet inte vad. Ikväll går andra omgången auktioner ut, är ni med och budar då eller?!

I got a new heart, I got a new artificial heart, It's not a real heart, It is a real artificial heart

Igår hade jag inget bättre för mig än att locka håret. Älskar det lite. Annars skriver jag på en komparerande analys i svenska och ska snart gå på en liten promenad. Känner mig ganska nere så och vill bara försvinna lite. Är dessutom sjuk och så.

Bröllop

I fredags var jag och gänget på bröllop och det var finast någonsin.

11-11-11

Förlåt för att jag uppdaterar så kasst. Har en halv miljard grejer för mig just nu. Hela veckan är redan fullbokad och allt är lite huller om buller. Här är lite bilder från skolan i fredags 11-11-11. Kan berätta att det blev fullständigt kaos i klassrummet när även klockan var 11:11.

Yes we want it somehow, this is maybe right?

Hej, förlåt för jättedålig uppdatering på sistone! Den här veckan jag pluggat jättemycket, haft möte med min SYO, blivit bjuden på tre-rätters-middag och idag har jag varit på min lärares bröllop. Det var så himla fint och killarna hade kostym och jag och Fia hade våra bästa klänningar. Bilder kommer, lovar. Efter hade vi tänkt gå på en fest men allt blev så stressigt så istället åkte vi hem till Fia och fixade och just nu är vi båda jättepeppade för tidigt imorgon åker vi till Göteborg och vidare till Fiskebäckkil. Vi ska gå instruktörsutbildning och fixa med Kvartsita. Ska bli så himla kul att träffa alla och så. Puss

Bloppis 2

Här kommer andra delen av bloppisen. Precis som förra gången är det bara att klicka på bilderna så kommer ni till auktionerna. Och så är det bara att maila mig om ni har några frågor såklart!

10:16

Igårkväll var jag kreativ och sydde om en gammal kent t-shirt till en väska. Är jävligt nöjd med den. Idag har alla andra i skolan baddag men eftersom jag är allergisk mot klor så stannar jag hemma. Om ni inte redan gör det tycker jag ni ska börja följa mig på Twitter. Har verkligen fastnat för det och tycker det är skitkul! Lillkram heter jag där, hehe.

Come on, vogue. Let your body move to the music

I fredags kom jag och Elias hem från landet och tillsaammans med Alice kollade vi på idol och deep-talkade hela natten lång.

Tell your mum what to expect, she says it's right out of the blue


Onsdagens

Såhär såg jag ut i onsdags då jag hängde på stan med Alice, träffade Twitter-elit och åkte ut på landet med Elias. Killen på sista bilden var någon försäljare som också ville vara med på bild.

Ut i skärgården!

Nu försvinner jag iväg till Elias på Väddö under två dagar! Kommer hem på fredag! Är otroligt peppad och tror det kommer bli skyhög mysfaktor där ute. Buda massa på tradera-auktionerna här under så får jag en posetiv överraskning när jag kommer hem! Funkar länkarna? Puss

Bloppis 1

Nu kommer första delen på min bloppis! Ni klickar på bilderna för att komma till auktionen på Tradera. De flesta kläder är ungäfer storlek 34/36. Om en vecka kommer andra delen av Bloppisen! Alla auktioner är en vecka långa!

RSS 2.0