Uppdatering

Har hittat en massa fina bilder jag inte visste fanns på min fars dator som jag sitter vid nu! Är på Orust och lever loppan med min familj! Äter massa god mat, badar hela dagarna och tänker på Norge. Ska gå upp och hjälpa min far med maten strax. Är lite avis förresten på alla er som är på Emmaboda och Yran just nu, till er: Ha jävligt kul och hångla så mycket ni bara kan!
Ska även rapportera att jag igårkväll gick med i Ung Vänster StorStockholm! Det var nog allt för nu!

Vill ha i höst

Såhär hade jag tänkt mig att min garderob ska se ut i höst. Än så länge är det långt kvar men ja, det gäller att planera lite! Allt är en salig blandning av Monki, Topshop och Bikbok. Om ni undra över något specifikt släng en kommentar!

Norge

Vill bara säga att gårdagens händelser inte går att beskriva. Det är så himla fruktansvärt och overkligt och ett sånt otroligt slag för demokratin i Europa. Idag tänker jag på alla drabbade i Norge. Imorgon åker jag tidigt till västkusten med min familj så under den tiden kommer bloggen ligga nere men jag kommer tillbaka den 5e Augusti och då lovar jag att bjuda på en massa!

Är vi ett annat slag, är vi ett undantag

Random-Photobooth bilder på mig och min syster. Idag var Magnus här och vi gick till mataffären några gånger och fixade med våra bloggar. Bland annat den lilla "om mig" som är ny som ni ser! Har skaffat ett par nya hängselbyxor från Urban Outfitters som ni ser på första bilde lite. De är urfräna!

Please, try this at home

Glass, hallon och jordgubbar är verkligen inte alls fel tillsammans.

Samling

Jättejättebra


Två tycka om

Idag var jag på Långholmen men dit fick inte någon digitalkamera följa med så istället får ni bilder på två saker jag tycker väldigt mycket om

So lets give it up and stay out of each other’s worlds

Ikväll ska jag och pappa se sista Harry Potter-filmen. Klänningen är från Urban Outfitters och skorna är köpta på någon outlet mitt ute i skogen utanför Borlänge och är urläckra. Har lockat håret för första gången på hur länge som helst.

Kladdkaka, en pastellfärgad skiva och en promenad

Har varit med Magnus, köpt en Jens Lekman-skiva, hängt på Strings uteservering och ätit kladdkaka på Louie Louie!

He took my heart away and left me to bleed out, bleed out

Såhär såg jag ut innan jag begav mig ut och träffade Magnus. Klänningen är köpt i Weekday-tältet på P&L och insektshalsbandet har jag fått från mamma. Har ni sett vad solblekt mitt hår är!

Birka

Klockan nio på morgonen åkte jag ut med min familj tillsammans med familjen Nydahl. Vid Kanan anslöt sig också Stålhammar. Vi åkte ända ut till Birka och kom hem nio på kvällen och åt thaimat och var dötrötta.

Välkommen


Gör ingenting eller läser 1Q84 i hängmattan. Fast det är kanske egentligen ingenting det med. Jag råkade radera min förra blogg men jag hade hursomhelst ändå tänkt starta om på nytt. Det kommer inte riktigt vara detsamma men jag hoppas ni tycker om de små förändringarna det kommer bli och följer mig på den här bloggen. Ni kan följa bloggen med Bloglovin här.

RSS 2.0